Kaartje Joris Linssen

We hebben de afgelopen maand al heel wat taart, koek, bloemen en chocolade gekregen naast alle reacties via mail en social media. Maar een echt kaartje in handen krijgen een dag nadat je 18 pinguïns hebt mogen ontvangen doet ons echt goed! We hebben al eerder van Joris Linssen en Caramba mooie kaartjes gekregen en het is elke keer weer een cadeautje!

Joris en zijn mannen van Caramba zouden met de voorstelling Vuur op 13 januari bij ons te zien zijn. Het is een prachtige voorstelling vol liedjes over hete liefdes, heilig vuur en verzengend afscheid. Op 30 december, een paar uur nadat het vuur gedoofd was,  mocht ik smiddags een rondje om ’t Speelhuis lopen. Ik bleef op de drempel van de hoofdingang staan en daar hing hij, de poster van Joris met in grote letters VUUR. Macaber of ironisch kun je het noemen maar bij mij gingen die drie termen door mijn hoofd; hete liefdes, heilig vuur en een verzengend afscheid. Het paste precies.

Marloes Hakvoort
Hoofd Marketing & Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink .