Een bijzondere stage

Toen ik in november 2011 voor een stageplek solliciteerde bij theater ’t Speelhuis en kort erop werd aangenomen, had ik verwacht een mooie tijd te gaan krijgen in dat bijzondere pand van Piet Blom. Hoe anders kan het lopen! Mijn naam is Merel van Tilburg. Ik ben 22 jaar en studeer Marketing en Communicatie in Eindhoven. Ik was als echte Helmondse erg blij dat ik werd aangenomen als stagiaire op de afdeling Marketing en Publiciteit.

Toen ik op 29 december de sirenes in de stad hoorde ben ik toch maar eens gaan kijken – ik woon zelf om de hoek bij ’t Speelhuis. Ik schrok erg toen ik zag dat ’t Speelhuis in brand stond. Zo’n bijzonder gebouw! En zou nu ook mijn stage in rook opgaan, net nu ik er zo’n zin in had?

Gelukkig kwam mijn stage niet in gevaar. Op dinsdag 7 februari ben ik begonnen aan mijn zes maanden durende tijd bij ‘t Speelhuis. De eerste week is me erg goed bevallen. Ik heb al veel mogen doen en kennis gemaakt met de leuke mensen die ik nu mijn collega’s mag noemen. We zitten met veel medewerkers op één kantoor. Al vaak is mij gevraagd of ik het niet te druk vind, maar ik vind het juist wel gezellig! Daarbij weet ik niet beter; ik heb immers niet de tijd in het markante gebouw meegemaakt, met al zijn aparte kantoren en bijzondere ruimtes.

Ik ben benieuwd wat me allemaal te wachten staat het komende half jaar. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Merel van Tilburg
Stagiaire Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.