Balie Theater ’t Speelhuis geopend!

Onze week kon niet beter beginnen! Naast de online en telefonische verkoop is nu ook onze splinternieuwe balie in de nieuwe bibliotheek (Watermolenwal 11) geopend.

Voor al uw vragen en reserveren/afhalen van kaarten kunt u weer bij ons terecht op onze vertrouwde openingstijden:

maandag t/m vrijdag: 11:00 – 16:00 uur
zaterdag: 11:00 – 14:00 uur

De afgelopen maanden hebben wij alles in het werk gesteld om ons seizoen weer zo spoedig mogelijk operationeel te krijgen en inmiddels zijn alle voorstellingen verplaatst naar een andere locatie en/of datum. De meeste voorstellingen zijn verplaatst naar de Scala- en Rabozaal in de Traverse aan Steenweg 17-19 te Helmond. De Scalazaal is onder de Speelhuisbezoeker wellicht bekend, want wij maken al enkele jaren gebruik van deze locatie. Als u al kaarten heeft blijven deze geldig voor de vrije plaatskeuze in de Scala en Rabozaal.

Op onze website staat een volledig overzicht van al onze voorstellingen onder het kopje programmering. Per voorstelling staat aangegeven wat de nieuwe locatie is geworden. Heeft u vragen? Bel dan naar 0492-587000 of mail naar bespreekbureau@theaterspeelhuis.nl.

Ten slotte kunnen wij u melden dat we ook druk zijn met het programmeren voor het seizoen 2012-2013.

Marloes Hakvoort
Hoofd Marketing & Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .