Op 19 mei start de verkoop seizoen 12-13; nu nog een theater!

Misschien wel nooit vertoond! Op 19 mei gaat om 11:00 uur onze verkoop beginnen voor seizoen 12-13. Een seizoen vol met aantrekkelijke voorstellingen, maar we weten op dit moment nog niet waar  de ‘Grote Zaal’ voorstellingen zich af gaan spelen. We gaan ook door in de Scalazaal aan de Steenweg volgend jaar, zoals u van ons gewend bent.

De voorstellingen in de Scala beginnen half september en is dé kans om een groot artiest eens in een kleine setting te zien. Zoals Jandino Asporaat, Klaas van der Eerden, Saskia & Serge, Leon van der Zanden en nog veel meer. Allemaal artiesten die het grote podium gewend zijn maar in de eerste helft van het seizoen in onze kleine zaal staan.

Maar dat is natuurlijk maar een kleine greep uit het totale aanbod. Wij zijn er trots op wat we dit jaar weer hebben kunnen boeken aan klassiek, toneel, cabaret, muziek en nog veel meer! Niet te vergeten dat onze Blind Dates en Zondagochtendconcerten gewoon doorgaan!

Houd onze website in de gaten voor meer informatie en een preview van het nieuwe aanbod!

Laat je weer zien!

Marloes Hakvoort
Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Publiciteit en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.