Theaterseizoen geopend met ballonnen

Op zaterdag 19 mei is de verkoop voor ons nieuwe theaterseizoen van start gegaan. Deze feestelijke gebeurtenis hebben we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan!  Om 11 uur die ochtend hebben we 100 ballonnen de lucht in gelaten. Aan de ballonnen hingen kaartjes met daarop een vermelding naar het nieuwe seizoen en de website. Om de actie helemaal compleet te maken stuurden we ook één ‘Golden Ticket’ met een ballon mee. Degene die dit ticket weet te bemachtigen krijgt twee vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik tijdens mijn stage de vrijheid krijg om zelf ideeën voor te stellen en uit te voeren, zoals deze ballonnenactie. Het was erg leerzaam om dit voor ’t Speelhuis te mogen organiseren. Er zijn maar weinig stagebedrijven die stagiaires zoveel vrijheid en vertrouwen geven, waar je zoveel verantwoordelijkheid krijgt met eigen projecten. Wanneer dan al je voorbereidingen samenkomen en alles vlot en goed verloopt, is dat onbeschrijfelijk!

Tijdens het oplaten van de ballonnen waren er mensen aanwezig die door de brand voorlopig helaas niet meer bij ’t Speelhuis werkzaam zijn, zoals bijvoorbeeld het horecapersoneel. Voor mij als stagiaire was dit natuurlijk een unieke kans om even te ontdekken en voelen wat nu precies ’t Speelhuis was, het theatergebouw dat ik jammer genoeg nooit heb mogen kennen. Hun verhalen waren echt hartverwarmend en deden me meer en meer beseffen in wat voor een bijzondere organisatie ik mag werken!

Samen met een aantal nieuwsgierigen die onze Speelhuisbalie bezochten om te kijken wat theaterseizoen 2012–2013 voor hen in petto heeft, hebben we er onder het genot van een kopje koffie met gebak een gezellige dag van gemaakt. Wij kijken alvast ontzettend uit naar het volgende seizoen en hopen dan alle Helmondse theaterliefhebbers weer te mogen verwelkomen!

Anke Pironet
Stagiaire Publiciteit en Marketing

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Publiciteit. Bookmark de permalink .