Einde van een leerzame tijd

Na drie maanden hard werken (en uiteraard ook veel gezelligheid) zit mijn stageperiode erop. Die 12 weken, gevuld met zwoegen en zweten, grappen en grollen, koppige, leerzame, boeiende en speciale momenten, zijn echt voorbij gevlogen!  Ik heb enorm veel geleerd. Zowel over de theaterbranche als over mezelf. Als rasechte Belgische heb ik me, wonder boven wonder, echt thuisgevoeld binnen het hechte speelhuisteam. Stuk voor stuk ontzettend lieve mensen die het theater een warm hart toedragen. Ik wil hen graag bedanken voor hun geduld en behulpzaamheid, maar bovenal voor hun gezelligheid.

Doordat ik net na de brand in dit team ben gestapt, hebben we samen een hoop meegemaakt. Alleen al de cultuurverschillen waren stof genoeg voor grappige, fijne en soms ook heftige discussies. Mede hierdoor zal ik altijd verbonden blijven met ’t Speelhuis.

Ik heb een onvergetelijke periode achter de rug en wens mijn collega’s veel succes toe met de nieuwe locatie. Maar met zoveel schitterende voorstellingen die volgend seizoen gepland staan, en die ik absoluut niet wil missen, ben ik er van overtuigd dat we elkaar nog vaak zullen zien!

Tot snel!

Anke Pironet
Stagiaire Marketing & Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .