Verkoop voorstellingen Grote Zaal is van start gegaan!

Op donderdag 7 juni is de verkoop van alle Grote Zaal voorstellingen van start gegaan! De nieuwe brochure was de deur al uit, de website was weer helemaal geactualiseerd en de verkoop van de Scalazaal was al van start gegaan, en nu kunt u dan eindelijk ook kaartjes kopen voor de voorstellingen die plaatsvinden in de Grote Zaal. Op 10 januari 2013 zal de eerste voorstelling hier draaien.

Een paar voorstellingen blinken uit in de verkoop, zoals bijvoorbeeld Huub Stapel met “Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus”, Hans Liberg met “Ick Hans Liberg” en Veldhuis en Kemper met “Dan maar niet gelukkig”. Dit is natuurlijk nog maar een greep uit ons aanbod. Op onze website en in de brochure kunt u de planning voor het hele seizoen zien.

U kunt kaarten bestellen via onze website; www.theaterspeelhuis.nl, of door te bellen naar 0492-587000. U kunt natuurlijk ook even langskomen aan onze balie in de bibliotheek van Helmond. Onze kassa is dagelijks geopend van 11:00 tot 16:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 14:00 uur. Wilt u met bonnen betalen die niet via de website te verzilveren zijn (bijvoorbeeld oude theaterbonnen, VVV-bonnen of tegoedbonnen van ’t Speelhuis), kom dan naar de balie.

De entreeprijzen zijn aangepast aan het verlaagde BTW-tarief.

Als u deze maand (juni) uw kaartje reserveert betaalt u geen reserveringskosten!

Laat je weer zien! 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .