Maak je theater!

De planning voor volgend seizoen is rond. De brochure is af en alle voorstellingen staan op de website.

Van de theaterzaal in de kubussen hadden we mooie foto’s die we voor allerlei leuke communicatiemiddelen als de brochure en de website konden gebruiken. Helaas is deze zaal er niet meer. Hierdoor kunnen wij alle beschikbare foto’s niet meer gebruiken voor bijvoorbeeld de website of social media.

We hebben fotomateriaal nodig! Theater ’t Speelhuis is van alle Helmonders, en daarom aan het publiek de vraag: wie heeft er foto’s die de communicatiemiddelen weer actueel kunnen maken? Een prachtige cultuurfoto vanaf het vakantieadres, een prachtige close-up van een uitvoerende artiest of een beeld met cultuurliefhebbers die een meeslepend toneelstuk aanschouwen? Wat is cultuur en hoe moet het er straks in Helmond weer uit gaan zien?Wat stel jij je voor bij een theater? Het kan ook zo zijn dat je thuis in het raamkozijn staat, tussen de gordijnen, en dat dit sprekend op een theater lijkt! Verras ons!

Het materiaal kan zo snel mogelijk, maar vóór 1 oktober 2012, gestuurd worden naar publiciteit@theaterspeelhuis.nl of Postbus 454, 5700 AL Helmond. De inzender van de mooiste foto wordt beloond met vier vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze in het nieuwe theaterseizoen.

Wij zijn benieuwd naar jullie creativiteit!

Merel van Tilburg
Stagiaire Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .