Kies de huiswijn(en) van uw theater!

In januari 2013 openen wij het nieuwe theater in de O.L.V. kerk in Helmond. Bij alle keuzes die wij maken in aanloop naar die opening, vinden wij uw mening heel belangrijk. Ook als het gaat om onze huiswijnen roepen wij graag uw hulp in! Maak samen met ons een selectie tijdens een heuse wijnproeverij: u komt toch ook?

Wat kunt u verwachten?
U krijgt uitleg over hoe te proeven. De zin en onzin over wijn. Hoe beleven wij smaak en geuren? Waar dient een ‘huiswijn’ aan te voldoen, wanneer is het een ‘eetwijn’?

Gewald Baremans van Baremans Wynkopery zal de proeverij begeleiden. Hij vertegenwoordigt voor Nederland 30 wijnhuizen uit verschillende landen. Hij weet de combinatie wijn en spijs snel te leggen en houdt zich vooral bezig met ‘DE smaak’ van de consument. Volgens Gewald is wijn in al zijn complexiteit eenvoudig… lekker of niet!

Wij verzekeren u dat u aan het eind van de avond de juiste keuze kunt maken. Na afloop is er gelegenheid om na te praten met een drankje en een hapje. U kunt zich aanmelden t/m maandag 19 november via horeca@theaterspeelhuis.nl of bel 0492 587000. Er zijn een beperkt aantal plaatsen.

Datum: 21 november 20u00 – 21u30. Omdat u ons een enorme dienst bewijst is deelname vanzelfsprekend kosteloos.

Locatie: Komma, Bibliotheek Helmond Watermolenwal 11. (ingang Komma aan achterzijde bibliotheek)

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Helmond, Het gebouw. Bookmark de permalink .