Theater Speelhuis betrekt haar nieuwe huis vanaf 9 februari!

Het zal u vast niet ontgaan zijn, maar op 9 februari opent Theater Speelhuis haar deuren voor de eerste keer in de Onze Lieve Vrouwe Kerk in Helmond. In de afgelopen maanden is er met man en macht gewerkt om deze prachtige monumentale kerk om te toveren tot een nieuw huis voor Theater Speelhuis. Het lijkt werkelijk magie als je ziet wat er gerealiseerd is in een korte tijd, met zoveel liefde voor het interieur van de kerk en voor theater!

Wij zijn dan ook bijzonder trots op ons nieuwe huis en kunnen niet wachten om het iedereen te laten zien. Na ruim een jaar dakloos te zijn geweest kunnen we onze voorstellingen weer laten zien met de allure die ze verdienen. Daarnaast is de koffie veranderd, de wijn smakelijker en de zichtlijnen beter!

Wij zijn benieuwd wat uw reacties! Kunt u niet wachten tot u een voorstelling komt bekijken? Op onze website kunt u de bouw en de laatste loodjes volgen. Ook blijft u op de hoogte via Facebook, Twitter of deze weblog.

Dit jaar zal carnaval extra feestelijk zijn met de ingebruikname van het nieuwe theater. Alle reden voor een feestje!

Wij zien u graag in het nieuwe Theater Speelhuis!
Kromme Steenweg 29 – www.theaterspeelhuis.nl – 0492 587000

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Het gebouw, Publiciteit. Bookmark de permalink .