Een nieuwe start, een nieuw begin

SONY DSCMijn naam is Mandy Figaroa. Ik studeer communicatie op Fontys Hogescholen in Eindhoven, waar ik momenteel in mijn tweede jaar zit. Wanneer ik mensen vertel dat ik communicatie studeer is de eerste reactie vaak  “ow, dus jij kunt goed praten!”.

Maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Communicatie is naar mijn mening niet iets wat je in een zin kunt omschrijven. En dat is wat het zo leuk maakt!

Sinds 4 februari loop ik stage bij Theater Speelhuis. Het is zowel een nieuwe start voor mij, als voor het Theater zelf. Dit is ook een van de redenen waarom deze stageplek me zo interessant lijkt. Daarnaast heb ik zelf hele mooie herinneringen aan het Speelhuis en dan is het natuurlijk prachtig om het nieuwe Theater te zien opbloeien.

Verder is het belangrijk dat je ook echt een klik hebt met je stageplek. Nou, een vriendelijker ontvangst had ik niet kunnen hebben. In  m’n eerste stage week werd ik al uitgenodigd voor een borrel  in het nieuwe Theater, waar we samen met alle collega’s de bar hebben ingezegend.

Het is onvoorstelbaar hoe snel het allemaal gegaan is. Ik heb de ontwikkelingen van de kerk tot theater  gezien en er is in een korte tijd zo hard gewerkt!  Het is een magisch theater geworden en met zoveel liefde voor het interieur van de kerk. Na mijn eerste stage gesprek in November  had ik niet kunnen verwachten dat het er nu zo uit zou zien.

Ik ben er zeker van dat ik hier een hele fijne en leerzame tijd tegemoet ga.  En natuurlijk kan ook  ik het aanbod om naar alle voorstellingen te gaan niet afslaan, dus misschien kom ik u daar eens tegen!

Mandy Figaroa
Stagiair Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .