Een nieuwe start in splinternieuw Theater Speelhuis

SONY DSCHallo, mijn naam is Cecile de Ruijter en ik studeer aan de Fontys Academy for Creative Industries te Tilburg. Hier studeer ik Communicatie IEMES (International, Event, Music, Entertainment Studies).  Nu ik in het derde jaar zit van deze opleiding is het moment eindelijk aangebroken dat ik stage mag gaan lopen.

Zelf heb ik lang getwijfeld over waar ik stage wilde lopen. Van iedere vacature die ik zag, werd ik niet direct enthousiast. Toen kwam ik de vacature van Theater Speelhuis tegen en had ik gelijk zin om stage te lopen. Van het een kwam het ander en nu ben ik hier alweer een kleine maand.

Het is voor mij een nieuwe start, maar ook voor Theater Speelhuis. Het is u vast niet ontgaan dat zij aan het begin van deze maand begonnen zijn met een nieuw theater op een nieuwe locatie, namelijk in de Onze Lieve Vrouwe kerk.  Het theater is uniek in zijn soort. Doordat de elementen van de kerk nog goed zichtbaar zijn, is er een hele speciale omgeving gecreëerd waarin twee werelden elkaar tegen komen. Het resultaat is echt ontzettend mooi geworden.

Ook al ben ik nog maar net begonnen, ik heb het nu al ontzettend naar mijn zin. Het is een geweldige ervaring om technisch gezien stage te lopen bij een bedrijf dat ook zelf weer opnieuw begint. Het is nu al zeker dat deze stage heel speciaal wordt.

Misschien tot ziens bij een van de voorstellingen!

Cecile de Ruijter
Stagiair Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .