Open huis op zondag 10 maart

speelhuisBent u ook zo nieuwsgierig naar uw nieuwe Helmondse theater, maar heeft u nog geen kaartjes voor de komende tijd? Dan krijgt u nu de gelegenheid om een kijkje te komen nemen in ons fonkelnieuwe theater!

Op zondag 10 maart zijn wij tussen 13.30 en 17.00 geopend om met trots u het theater te laten zien. De afgelopen maanden is er ontzettend hard gewerkt om de prachtige monumentale Onze Lieve Vrouwe kerk om te toveren tot een waar theater. Wij willen graag aan iedereen laten zien wat het resultaat hiervan is geworden.

Maar dat is nog niet alles. Bij deze speciale dag hoort natuurlijk ook een leuke actie. U krijgt alleen op deze dag  10% korting* op alle voorstellingen die u aan de balie koopt!

De bar is open zodat we met zijn alle op deze nieuwe start kunnen proosten.

Graag tot dan, op Kromme Steenweg 29 in Helmond.

* deze actie geldt niet op reeds bestelde kaarten, gereserveerde kaarten, en online kaartverkoop.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Helmond, Het gebouw. Bookmark de permalink .