De nieuwe brochure komt eraan!

Speelhuis-2013-2014-coverHet nieuwe theaterseizoen is in zicht! Dit betekent dat er weer hard gewerkt wordt aan de nieuwe brochure, die ook dit seizoen weer volstaat met prachtige voorstellingen in allerlei genres. Voor jong en oud en van amateur tot professioneel: er is voor ieder wat wils. Rond het weekend van 11 mei zal de brochure uitkomen. Vervolgens kunt u weer rustig op zoek gaan naar de voorstellingen die bij u passen!

Alvast een tipje van de sluier. Er zijn weer geweldige, fascinerende en grappige voorstellingen bij ons te zien! Een aantal artiesten die we volgend seizoen mogen verwelkomen, zijn Guido Weijers, Kiev Ballet, Het Groot Niet Te Vermijden, Tineke Schouten, Roué Verveer, Eric Koller en Sara Kroos. Kortom, nu al een hele verzameling aan talenten en een grote diversiteit van karakters en genres.

Alvast kaartjes kopen voor die ene voorstelling waar u zo graag naar toe wilt? Uw favoriete theaterstoel uitkiezen zodat u optimaal kunt genieten van de prachtige ambiance? Het kan allemaal. Op vrijdag 17 mei om 11:00 uur precies start de kaartverkoop van het nieuwe seizoen! Een moment om naar uit te kijken. Wees er snel bij!

Over iets meer dan een maand reiken wij u de nieuwe brochure: wij hopen u te verwelkomen bij een voorstelling in Theater Speelhuis.

Tot dan!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Activiteiten, Publiciteit. Bookmark de permalink .