Het nieuwe seizoen

glennisNa twee onrustige jaren begint het eerste volledige theaterseizoen sinds de brand toch echt in zicht te komen. Wij zijn zeer trots en blij dat u zich net zo verheugd als wij. Velen van u hebben al gesnuffeld, besteld en zich laten inspireren door het nieuwe seizoen wat u kunt vinden op onze website en in onze (digitale) brochure.

Ruth Jacott, De Ashton Brothers, Hans Liberg, Tineke Schouten, Glennis Grace, deze grote namen staan weer op de agenda. Maar kijkt u ook eens naar de verborgen pareltjes. Zo kregen Diederik van Vleuten en Micha Wertheim vier sterren in de pers voor hun cabaretprogramma! En wat dacht u van ROCCO? De danssensatie van vorig jaar en winnaar van de belangrijkste dansprijs in Nederland. Ook zijn wij trots op onze klassieke programmering en het vooraanstaand toneel van dit moment. Teveel om op te noemen!

Als u bestelt via de website kunt u de beste plaatsen zelf uitzoeken maar uiteraard helpen wij u ook graag telefonisch (0492 587000) of aan onze balie! Openingstijden: ma t/m vr 11u00 – 16u00 en zaterdag 11u00 – 14u00.

Wij hopen u te verwelkomen in het nieuwe seizoen!

Marloes Hakvoort
Marketing en Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .