Terug van weggeweest

speelhuistribuneLaat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Jacky Rooijakkers en ik loop vanaf februari stage bij Theater Speelhuis. Omdat ik van schrijven houd, heb ik me voorgenomen dit tijdens mijn stageperiode zoveel mogelijk te doen. Je kunt dus nog heel wat blogberichtjes van me verwachten!

Positieve reacties
Tijd voor een korte update. De mensen weten de weg naar het nieuwe theater inmiddels prima te vinden. De weken staan volgepland met allerlei voorstellingen, van cabaret tot toneel en van dans tot opera. Bezoekers die binnenkomen zijn onder de indruk van het nieuwe theater! De complimentjes vliegen je vaak om de oren.

Verwachtingen van het publiek
Daarnaast is het inmiddels duidelijk dat onze prachtige locatie niet langer tijdelijk is. De gemeenteraad was het er unaniem over eens: het theater moet in de Onze-Lieve-Vrouwekerk blijven. Dat wij hier heel blij mee zijn hoef ik eigenlijk niet te zeggen! De ruimte verrast mij nog elke keer wanneer ik binnen wandel en natuurlijk is dat inmiddels best vaak het geval. Je weet natuurlijk niet wat mensen verwachten van een theater in een kerk. Zouden ze denken dat je nog op houten bankjes zit? Of verwachten mensen een grote galmende ruimte? Voor het geval dat er nog mensen zijn die het theater nog niet hebben bezocht: het theater is van alle hedendaagse gemakken en moderniteit voorzien.

Exclusief op deze blog
Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit blog heb ik goed nieuws! De komende maanden kunt u hier o.a. leuke informatie over voorstellingen vinden, zal ik een aantal nieuwe namen verklappen vóórdat de brochure uitkomt en heb ik verschillende nieuwtjes voor je. Het zou natuurlijk mooi zijn als je meeleest!

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .