Broertjes in Theater Speelhuis

In mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit. Hij staat bol van de goede namen – hulde aan de programmeur! Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma!

emilioguzmanDe hint
De eerste hint vond je gisteren op Facebook. Volgens de aanwijzing gaat het om de jongere broer van een bekende cabaretier. Over wie we het hebben? De broers Guzman!! Na de zomer staan zowel Javier als Emilio met hun eigen programma bij ons op de planken. Javier in de grote zaal in de OLV-kerk, Emilio in zaal SCALA.

Een Dunne Dekmantel
Waar Emilio net komt kijken in de cabaretwereld, is Javier Guzman inmiddels wat meer ervaren met zijn zes cabaretshows. Talent Emilio lijkt echter weinig onder te doen voor zijn broer! Na zijn twee succesvolle, avondvullende voorstellingen, komt hij nu met zijn derde show: Een Dunne Dekmantel. In deze voorstelling, op 3 januari in SCALA, heeft hij geen zin meer om gelaten toe te kijken naar vervelende ontwikkelingen in onze tijd. Lees er straks alles over in onze brochure en op de website!

Absurd Verlicht
1205_GuzmanJavier staat op 22 mei in Theater Speelhuis met zijn zevende cabaretshow: Absurd Verlicht. Heerlijk autobiografisch en confronterend, zoals we van hem gewend zijn!

Benieuwd naar meer over het nieuwe seizoen? Houd dan zeker Facebook in de gaten! Like de pagina op https://www.facebook.com/theaterspeelhuis?ref=hl

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .