Wat is dromen?

In mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit. Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma!

Een muzikale hint
Voor iedereen die niet op het geniale idee kwam om het audiofragment te ‘Shazammen’1: De muzikale hint was afkomstig van het nummer: ‘Wat is dromen’, van rockchick Ellen ten Damme en de 3J’s. De Volendamse band en de succesvolle zangeres staan allebei afzonderlijk geprogrammeerd in het nieuwe seizoen.

Ellen ten Damme; persfoto's Thuis bij EllenThuis bij Ellen
Waar de meeste artiesten privé en zakelijk graag gescheiden houden, nodigt Ellen ten Damme je gewoon bij haar thuis uit. Maar reken niet op een gezellig onderonsje, want alles kan bij Ellen ten Damme als ze eenmaal thuis is… Een voorstelling die zowel ontroerend en verrassend, als gek is.

3J'sBronnen Unplugged
Exact één week na Ellen staan de 3J’s met hun voorstelling ‘Bronnen Unplugged’ op het podium van Theater Speelhuis. Het is een vervolg op hun theatershow: ‘Bronnen’ uit 2013. Nu koppelen ze toch echt de elektrische gitaren los. Ditmaal staat namelijk de voorliefde voor akoestische instrumenten centraal.

Deze twee voorstellingen zijn beide in maart te zien in Theater Speelhuis. Wanneer de brochure uitkomt kun je direct kaartjes bestellen voor deze en heel veel andere voorstellingen.

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

1 Shazammen: het opzoeken van een audiofragment  via de ‘Shazam’2 app
2 Shazam: App3 waarmee je muzieknummers op kunt zoeken middels een geluidsfragment van het nummer
3 App: Moet ik dit nog uitleggen?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .