De Sorrypiet

pietIn mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit. Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma!

De ‘Sorrypiet’
Een van de grootste namen uit het nieuwe seizoen zag u gisteren als zwarte piet op onze Facebookpagina. Het werd snel en veel geraden: het ging natuurlijk om Marc-Marie Huijbregts!! Deze bekende persoonlijkheid is acteur en presentator, maar voornamelijk natuurlijk cabaretier. Zaterdag 17 januari staat hij met zijn  voorstelling ‘FLORISSANT’ in Theater Speelhuis.

Prijswinnaar
Uit de meer dan 200 goede reacties hebben we een winnaar gekozen. Karin Loeffen, voor jou ligt er een Theaterbon klaar bij Theater Speelhuis! We nemen na het weekend contact met je op. Voor alle anderen: leuk dat jullie meededen!!

Marc-Marie Huijbregts - Florissant (Marc de Groot) 2Over FLORISSANT
In de voorstelling legt Marc-Marie zichzelf onder een vergrootglas en op de snijtafel. Naast gezellige, en soms ook heerlijk valse anekdotes over zijn televisiewerk is er veel ruimte voor zijn familieleven en schetst hij een komisch, intiem en hartveroverend zelfportret.

In de pers
De voorstelling heeft nadat deze in januari 2013 in première ging, prachtige recensies ontvangen. Om maar een greep uit het viersterren-geweld te doen:

“Marc-Marie Huijbregts flikt het hem weer: een prachtige, kwetsbare voorstelling maken die, bijna zonder dat je het doorhebt knaagt aan je ziel”   –  Trouw****

“Huijbregts is een eersteklas verhalenverteller”   –  Algemeen Dagblad****

“Huijbregts is ijzersterk in het contact met de zaal. Hij heeft overal direct een antwoord op en kan mensen plagen zonder ze te beledigen.”   –  Het Parool****

In het nieuwe jaar kunt u deze voorstelling in Theater Speelhuis bekijken. Aan de recensies te zien zeker de moeite waard! En voor ik het vergeet: vanaf maandag 19 mei om 11:00 kunt u de kaartjes voor deze en de vele andere voorstellingen van het nieuwe seizoen kopen.

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma, Techniek. Bookmark de permalink .