Let’s go crazy

In mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit. Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma!

Crazy_Pianos_On_Tour (2)5th anniversary tour
Dit jaar vieren de Crazy Pianos een theaterjubileum. Het is inmiddels al vijf jaar geleden dat de pianisten hun uitzicht op zee af en toe inruilden voor een volle zaal in de theaters. Inmiddels is de theatertour minstens net zo bekend en succesvol als de bar (en tevens restaurant)  ‘Crazy Pianos’ in Scheveningen. Elke avond wordt de club gevuld met swingende muziek, die afwisselend gespeeld wordt door twee pianisten.

Crazy Pianos in Helmond
Nu hoef je niet meer naar Scheveningen, want je kunt op vrijdag 13 maart 2015 van deze heerlijke sfeer  genieten in Helmond! Het programma heet Let’s Go Crazy. Laat je twee uur lang meeslepen door de muzikale pianisten die op de brandweerrode piano’s de meest verschillende genres ten gehore brengen. Om de muziekbeleving compleet te maken komt er naast de bekende pianisten ook een drummer en saxofonist mee. Wij garanderen je dat stilzitten onmogelijk is!

Vrijdag de 13e
Ik geloof niet in bijgeloof. En de Crazy Pianos vast ook niet, want ook op deze vrijdag de 13e zullen zij er een waar feestje van maken. Er zal geen ongeluk te bekennen zijn in Theater Speelhuis die avond. Dus trotseer die zwarte kat, loop toch lekker onder die ladder door en gooi alle spiegels tegen de grond: deze avond kan niet meer stuk.

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .