Sterrencast in Helmond!

Op 10 mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit. Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma!

Blood Brothers 
HartsvriendenWanneer de titel ‘Hartsvrienden’ je niets zegt, is dat eigenlijk helemaal niet zo vreemd. Maar vertaal het eens in het Engels? Nu gaat er bij menig musicalliefhebber vast een belletje rinkelen!  ‘Blood Brothers’ is in Engeland en Amerika al jaren een ongelooflijk succes. Hartsvrienden is de nieuwe Nederlandse bewerking van deze internationale musicalhit.

Het verhaal
Bij een grootse musical hoort een grootse cast. Geloof me: die hebben ze gevonden. In de voorstelling spelen onder anderen Vera Mann, Jim Bakkum, Yes-R en Guido Spek. Deze sterrencast brengt het verhaal van de tweeling broers Mickey en Edward, die bij hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in verschillende milieus. Bij toeval worden ze herenigd als ze volwassen zijn en er ontstaat al snel een hechte vriendschap. De spanningen lopen echter hoog op als de broers op dezelfde vrouw verliefd worden…

En de winnaar is….
De rebus werd niet door iedereen goed opgelost; het juiste antwoord was dus niet ‘Hartsvriendin’. Er was één iemand die erg dicht bij de daadwerkelijke datum (22 maart) zat, namelijk: Silvia Bijsterveld- van Lievenogen. Gefeliciteerd Silvia met de cadeaubon van Theater Speelhuis! Wij zullen na het weekend contact met je opnemen.

Nog twee onthullingen!
Het is bijna 10 mei; we gaan de komende week nog  twee namen verklappen voordat de brochure uitkomt. Houd Facebook goed in de gaten, want er zal nog één cadeaubon weggegeven worden! Jacky Rooijakkers Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .