Sprookjesklassieker in Theater Speelhuis

Dwerg-beeldSpiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat had die kabouter nu in zijn hand? Juist… een zeef. Dat maakt deze dwerg de ‘zevende kabouter’.  De link tussen de zeven kabouters Sneeuwwitje de Musical werd hierna al gauw gelegd door onze Facebook-bezoekers.

Sneeuwwitje
Ach, Sneeuwwitje. Wie kent deze zwartharige sprookjes-schoonheid nu niet? Origineel bedacht door de gebroeders Grimm en vervolgens verfilmt door Disney. In sprookjespark De Efteling is Sneeuwwitje al tientallen jaren in haar glazen kist te vinden.
Op dinsdag 21 oktober kun je het sprookje eens als mooie familiemusical in ons theater zien.

Prinsen-en prinsessenbal
sneeuwwitjeOm de voorstelling helemaal compleet te maken voor onze jongste bezoekertjes, zal er na de voorstelling in de foyer ruimte gemaakt worden voor een heus prinsen-en prinsessenbal! Inclusief mini-concert en Meet&Greet met de sterrencast, onder andere bestaande uit Maud, Geert Hoes en Michael van Hoorne.

Winnaar Cadeaubon
We hebben een winnaar geloot: Tim van Ekert, gefeliciteerd!!! We nemen na het weekend contact met je op.

Vandaag kun je de brochure van Theater Speelhuis op de deurmat verwachten en ook de website staat vol met de nieuwe voorstellingen. Er valt nu dus nog maar weinig te verklappen. Dit was dus de laatste hint op Facebook. Aan iedereen: bedankt voor het meedoen!!

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .