Iedereen een plekje

De verkoop van kaartjes voor onze nieuwe voorstellingen is gisteren van start gegaan. Wat een heerlijk gevoel: leven in de brouwerij. De telefoon die non-stop overgaat, een rij van 50 mensen buiten, 400+ mensen op de website. Georganiseerde hectiek. Ik hou ervan.

Veel verschillende mensen
speelhuisMaar het leukste vond ik nog wel de verscheidenheid aan mensen die ik telefonisch sprak. De voorstellingen die zij kozen wekten bij mij stuk voor stuk nieuwsgierigheid op. Wat een leuke mensen kreeg ik aan de lijn! Een lieve oma die naar Klaas Vaak gaat met haar kleinkinderen, bezorgd of ze wel goed kunnen zien vanaf de derde rij. Lief. Of die meneer die naar zeven  voorstellingen wil en telkens maar één kaartje nodig had. Een vrolijke mevrouw die zo van muziek houdt dat ze naar bijna elke muziekvoorstelling gaat in het nieuwe seizoen, van ‘Bob Marley’s Reggae Night’ tot Ellen ten Damme. Maar ook mensen, de die-hard fans, die fanatiek belden voor dat ene heerlijke plekje; op de eerste rij bij hun muziekheld: Frans Bauer.

Totaal uiteenlopende interesses, totaal uiteenlopende mensen. Maar allemaal een plekje in ons theater.

Heb jij ook al kaartjes besteld?

Jacky Rooijakkers
Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .