Mijn stokje…

Ik heb het stokje nog vast. Of ja… Ik deel het, met Monique. Het is fijn om het vast te hebben. Nog een paar uurtjes en dan geven wij het door.
Vijf maanden lang heb ik mijn stukje stok met veel plezier vast mogen houden. Ik wist niet dat je zo kon hechten aan dit stokje. Mijn kennis, mijn schrijfstijl, mijn blog en mijn plezier in het werk kan ik gelukkig allemaal meenemen.

Door dit stokje weet ik dJacky_Monique_ZW_xsat ik heel graag schrijf. Dat ik toch echt wel best goed kan telefoneren en dat ik slome computers haat. Natuurlijk heb ik veel meer geleerd. Eén inzicht is heel belangrijk: ik heb ontdekt dat het de mensen zijn die de organisatie leuk maken.

Ook weet ik nu dat ik theater heel erg leuk vind. Dat Perry van Groep5700 heel aardig is en hun kantoor heel mooi. Ik weet elke voorstelling uit het nieuwe seizoen uit mijn hoofd. Tot slot weet ik dat het 4,8 km fietsen is naar kantoor, dat ik heel veel geluk heb gehad met mijn stagebegeleider en dat Monique en ik onwijs veel aan elkaar gehad hebben.

Het is maar een greep uit alle dingen die ik na 5 maanden geleerd heb. Ik hoop dat degene die mijn stokje overneemt het als hetzelfde mag ervaren.

Bedankt iedereen!

Jacky Rooijakkers
Nog even Stagiaire Marketing & Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .