Nieuwe gezichten

Speelhuis“Met goede zin en wat gezonde spanning loop ik van de auto naar het kerkgebouw. De ochtend voelt nog wat koud aan, maar de eerste zonnestralen geven mij een opgewekt gevoel. Wat gaat deze dag mij brengen? Ik schud mijn nieuwe collega’s een hand en start de computer op. Laat maar komen, die nieuwe uitdaging!”

Lianne van Luytelaar heeft er zin in: de komende tijd gaat ze de afdeling Marketing en Publiciteit van Theater Speelhuis ondersteunen. “Het beroep leerkracht heeft mij niet gebracht wat ik ervan verwacht had en ik ben daarom op zoek naar een nieuwe passende baan. Maar wat ga je doen na acht jaar voor de klas? Ik weet waar mijn interesses liggen: vandaar dat de vacature voor publiciteit en marketing bij Theater Speelhuis precies op het goede moment op mijn pad kwam. Ik kan op deze manier nieuwe werkervaring op doen en ontdekken of marketing iets is wat bij mij past. Als klein meisje was ik al onder de indruk van het podium, de lichten, de kostuums en vooral de artiesten die ik in vele voorstellingen voorbij heb zien komen. Vooral bij musicals laat ik mezelf graag meenemen in de wereld van dans en zang. Ook cabaretvoorstellingen geven mij een ontspannen avondje uit.”

Ook Kristel van den Maagdenberg is een nieuw gezicht op de afdeling Marketing en Publiciteit. “Drie jaar geleden ben ik van Kapelle (Zeeland) naar Eindhoven verhuisd om daar te beginnen aan het avontuur dat studeren heet. Inmiddels ben ik begonnen aan mijn laatste jaar.”

Kristel loopt stage bij Theater Speelhuis, als onderdeel van haar laatste studiejaar. “Ik verwacht dat ik veel ga leren op het gebied van marketing en communicatie, maar dat ik ook alle details over de theaterwereld meepik. Straks weet ik precies hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Maar ik wil veel voorstellingen ook zelf gaan bekijken. Gisteren heb ik namelijk de posters voorbij zien komen voor het komende seizoen. Ik ben enthousiast!”

Via deze blog willen wij jullie de komende tijd op de hoogte houden van wat er speelt. Op deze manier kunnen jullie een kijkje in onze wereld nemen.

Tot snel!

Lianne van Luytelaar en Kristel van den Maagdenberg
Marketing en Publiciteit Theater Speelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .