Laatste puntjes op de i

1492321_1552168018346910_4276918685604048495_oDe voorstellingen zijn nog niet van start gegaan, maar achter de schermen gebeurt genoeg. De mannen van de afdeling Techniek zijn al weken druk in de weer. Het theater is nu nog even hun podium, voordat de artiesten er straks plaatsnemen en ze weer naar de achtergrond verdwijnen. Hoewel het werk dat ze verzetten ook weleens in de spotlights mag staan!

De dames op kantoor hebben het extra druk met de afronding van de verhuizing. Hun nieuwe plek is de oude Mariabasisschool, tegenover het theater. We zijn erg in onze nopjes met de nieuwe locatie. Er is nu meer ruimte en collega’s lopen makkelijker even binnen. De laatste deur wordt geverfd en zojuist zijn er nog tafels en stoelen binnengebracht. De laatste puntjes worden op de i gezet.

Kristel en LianneZondag 21 september starten we met de spectaculaire voorstelling van Les Objets Volants. Waarbij objecten gemanipuleerd worden en er een unieke combinatie van circustechnieken, theater, muziek en humor is. Gisteren is er al een fragment voorbij gekomen op Facebook. In de pauze hebben we zelf even geprobeerd te jongleren, hoe moeilijk kan het zijn? Ik moet eerlijk toegeven, het valt tegen. Respect voor dit Franse gezelschap!

Kom jij 21 september ook alle optische illusies bewonderen?

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .