Alle begin is moeilijk

MariabasisschoolJa hoor, het is gelukt! Na enkele weken inlezen, bestuderen en goed luisteren zijn de eerste succeservaringen binnen! Alle begin is moeilijk en dat bleek ook hier zo te zijn, na onze verhuizing naar de Mariaschool! Twee weken zaten we hier in de kou, omdat de verwarming nog niet was aangesloten. En toen de monteur eenmaal kwam, zat ik ook nog eens met hem opgesloten in de meterkast… De dikke sjaals en vesten kunnen inmiddels gelukkig weer de kast in en ook het kantoor in nu helemaal ingericht. Het is toch wat, zo’n verhuizing van locatie.

Actie is reactie
De leuke reacties van impresariaten en het aantal likes op Facebook door de verschillende acties die we opzetten, geven me een goed gevoel. De brochure ken ik nu van binnen en van buiten, de website, facebook en twitter staan de hele dag op het scherm en het mailverkeer staat niet stil. Ik begin door te krijgen wat er komt kijken bij het promoten van voorstellingen! Leuk werk en lekker afwisselend. Soms een hele dag op kantoor en soms ook de hele dag aan de wandel in het centrum van Helmond om posters op te hangen of op zoek naar een fruitschaal voor in de artiestenfoyer. Hebben we er eindelijk een gevonden voor niet te veel geld, bleek hij achteraf verdwenen. Zou de artiest hem meegenomen hebben? Twee dagen later bleek iemand  hem gewoon goed opgeruimd te hebben! Goh, dat doen ze anders nooit!

Een lust voor het oog
Slaaf Jack WouterseEr valt dus genoeg te beleven en te zien in de theaterwereld. Ook heb ik een kijkje gehad bij de Cacaofabriek en zijn enkele avonden in mijn agenda al gevuld met het kijken naar verschillende voorstellingen, waaronder de ballenjongens van Les Objets en de indrukwekkende voorstelling Slaaf van Jack Wouterse – zo sexy in zijn onderbroek! En als Helmondse kon ik de legende van de Zwarte Ruiter van toneelgroep St. Genesius natuurlijk ook niet overslaan. Wat een held!

Een lust voor de maag
Na al dat harde werken moet er natuurlijk ook af en toe ontspanning zijn, zoals een praatje met een collega bij de koffie of een stukje taart als iemand jarig is. En natuurlijk het afscheid van de vorige directeur en het 40-jarige dienstverband van iemand bij de techniek. Wat een gezelligheid!

Kortom, ik heb het naar mijn zin en ik ben benieuwd wat de komende weken me weer gaan brengen. Ik houd jullie op de hoogte!

Lianne van Luytelaar
Stagiaire Marketing & Publiciteit

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .