Alle begin heeft een eind…

Drie weken geleden vertelde ik nog over het begin van het nieuwe seizoen en nu kan ik al vertellen over het einde van mijn stageperiode hier bij het theater. Dat bewijst maar weer hoe snel de dingen in het leven kunnen veranderen. Soms gaan dingen sneller dan verwacht.

Missie geslaagd
Ik heb erg genoten van de sfeer hier achter de schermen en de gezelligheid met de collega’s. Ik heb een kijkje mogen nemen in de theaterwereld en heb inzichten gekregen over de PR en marketing binnen een theater. Er komt veel bij kijken en het is elke keer weer een uitdaging om de voorstelling zo goed mogelijk te promoten. Wanneer dit lukt, de zaal vol zit en je de mensen ziet genieten van de voorstelling, dan is je missie geslaagd.

Nieuw
En nu ga ik beginnen aan een andere missie. Ik heb werk gevonden bij een andere organisatie. Nieuwe collega’s, nieuwe omgeving, nieuwe uitdagingen. En alles wat ik hier geleerd heb, dat neem ik met me mee.

En zo komt er aan dit begin een einde en sluit ik een periode af. Maar elk einde is ook weer een nieuw begin. En hoe dat verder loopt…..we zullen zien.

Lianne van Luytelaar

 

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit. Bookmark de permalink .