Tweeduizendvijftien

Vanaf deze plek willen we jullie een heel mooi en cultuurrijk 2015 wensen. En wij gaan natuurlijk ons best doen om daar aan bij te dragen. De komende maanden zijn er nog heel wat voorstellingen te zien. Voor de kinderen komen Dirk Scheele en Pippi Langkous nog langs en maart komt kikker zijn verjaardag vieren.
Pippi

Lachen
Er valt ook nog genoeg te lachen de komende tijd. Deze week kun je met Vrijdag en Sandifort naar de sauna, over twee weken kun je gaan eten met Golden Palace en natuurlijk komt tijdens de carnavalsperiode St. Genesius langs. En ook Droog Brood, Richard Groenendijk en de Bloeiende Maagden zullen zeker nog voor een vrolijke noot zorgen

Van jazz tot opera
Over noten gesproken, die zullen er ook nog heel wat klinken dit seizoen. Suzan Seegers komt liedjes van Toon zingen, en later deze maand veranderen we het theater voor een avond in een jazzclub. Barokopera Amsterdam speelt de Händel Revue. En de woensdag voor Pasen kunt u komen luisteren naar een verrassende instrumentale versie van de Mattheus Passion.

Horror
En dat is natuurlijk nog lang niet alles, want zoals u van ons gewend bent staat er ook nog voldoende dans en toneel op het programma en zijn de allerkleinste weer welkom bij de peuterparade. Voor een avond echte horror kunt u ook bij ons terecht en ook de flamencoliefhebber is welkom. En daarnaast hebben we nog veel meer moois. Blader nog maar eens op uw gemak door onze (digitale) brochure of kijk op onze website.

 Achter de schermen
Aan het eind van dit theaterseizoen is het jaar nog lang niet afgelopen en achter de schermen zijn we al weer druk bezig om ook volgend seizoen weer allerlei moois op de planken te krijgen. Om ook dan weer een gevarieerd programma te kunnen brengen waar iedereen iets leuks of moois, iets verrassends of spraakmakends, iets lachwekkends of diepzinnigs in terug kan vinden zodat u uw voornemen om in dit nieuwe jaar veel cultuur op te doen makkelijk vol kunt houden.

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .