Theater proeven

Zo nu en dan heb je zin in iets nieuws of in iets anders. Niet gewoon alleen maar een avondje uit, nee, je wilt iets bijzonders meemaken. Binnenkort kan dat. Kun je proeven van iets wat je waarschijnlijk nog nooit hebt meegemaakt. Want donderdag 22 januari komt Golden Palace naar theater Speelhuis.

Licht vervreemdend
Het soort theater wat zij maken is sowieso al anders. Wie al eens eerder iets van ze gezien heeft, weet dat het licht vervreemdende kanten kan hebben, maar tegelijkertijd wijst het je juist ook op de manier waarop wij met elkaar omgaan. In eerdere voorstellingen ging dat bijvoorbeeld over het gedrag dat we vertonen op verjaardagen of op kantoor.

Pure passiescenefoto1 golden palace
Deze keer gaat het over eten. Eten maakt veel los in de mens. We hebben het nodig maar we willen er ook graag van genieten. Soms doen we het even snel tussendoor maar liever nemen we er de tijd voor. In Restaurant Amore komt behalve het eten nog veel meer boven tafel. Het gaat hier verder dan genieten, het gaat over pure passie.

Foyermarkt
En om de avond compleet te maken, kunt u vanaf een uur voor aanvang terecht in de foyermarkt waar lokale ondernemers laten zien wat er allemaal aan lekkers in de omgeving te krijgen is. En na afloop gaan we nog even door met proeven. Dan komen de acteurs er ook nog bij en wordt het een bijzondere zintuiglijke beleving.

Behalve bijzonder theater kunt u dus letterlijk en figuurlijk van alles komen proeven. Dit wilt u niet missen!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .