Miss Montreal

We hebben een aantal leuke recensies mogen ontvangen van onze bezoekers! Onderstaande recensies wilden we dan ook graag met u delen.

Een terugkeer van Miss Montreal in Het Speelhuis is een must!
Sanne Hans, blijkt een cabaretière in wording met rake opmerkingen over een laatkomer en een voortdurend met zijn tablet spelende man. Maar uiteraard werd er meer gedaan dan ad rem zijn. Er zijn bands in het theater die gemakzuchtig  een show spelen die op elk ander podium past,  maar Miss Montreal heeft opnieuw werk gemaakt van een speciale theatershow. De humor tussen de liedjes is gebleven. Daarnaast zorgden parodieën op een boy-band ook voor een vrolijke noot.

Het publiek werd er goed bij betrokken met een wel heel bijzonder slot.  De opmerkelijkste bijdrage was een special lied door Sanne geschreven n.a.v. de levenservaringen van een foto2mevrouw in de zaal. Persoonlijk had dit voor mij niet gehoeven. Tegenwoordig worden er al genoeg privé-zaken  via Social media en de TV de wereld in geslingerd. Ieder huisje heeft zijn eigen kruisje en dat moet vooral eigen blijven. De zaal reageerde hier positief op en het maakte bij Sanne ook wel wat  los. Feit blijft wel dat het opmerkelijk is dat Sanne dit tijdens het concert presteert. Dit is zelden vertoond

Sanne waardeerde de zeer bijzondere locatie van Het Speelhuis  en daarnaast was ze zeer vervuld van de Helmondenaren (vrijwel alle leeftijdscategorieën in de zaal). Dit optreden was namelijk als eerste van haar tournee uitverkocht! Na afloop kan dan ook geconcludeerd worden dat een terugkeer van Miss Montreal in Het Speelhuis een must is!
-Roy Boessen

Geweldige ambiance
We hebben voor het eerst dit “Speelhuis” bezocht tijdens een show en werkelijk genoten van de theatershow van MISS MONTRÉAL. Vooral haar ongedwongen optreden heeft indruk op ons gemaakt in dit fijn voor MISS MONTRÉAL en voor ons en Speelhuis uitverkochte optreden. Alles was tot in de puntjes verzorgd; garderobe, pauzedrankjes snel uitgeserveerd. Ja de bij kaartje meeverkocht pauzedrankje, zijn wat ons betreft Voltreffers.
-René Van den Eynden

Geweldig genoten!
Mijn dochter en ik  zijn samen naar het schitterende Speelhuis geweest. (Daar geniet je al van de geweldige sfeer en uitstraling, het theater en ook de mensen die er SIEB MISS MONTREAL 3.jpgwerken). Na eerder dit seizoen al enkele voorstellingen te hebben gezien, moet ik zeggen dat Miss Montreal toch wel heel erg goed was!. Ze is met haar band echt geweldig, een geweldig mens en fantastisch hoe ze het publiek er bij betrekt oa liedje geschreven in de pauze (kippenvel). Na de voorstelling meer dan genoeg tijd nemen voor haar fans. Petje af! En ook nog rond komen met bitterballen, heerlijk.
-Lieke en Angelina Claasen

Iedereen bedankt voor de leuke reacties en tot de volgende keer!!

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .