Speelman & Speelman

In mei komt de nieuwe seizoensbrochure uit.  Hij staat bol van de goede namen! Tot die tijd verklappen we hier al wat van het programma.

De hint
De eerste hint vond je gisteren op Facebook. Voor de puzzelaars onder ons natuurlijk een koud kunstje. Zij kwamen er al snel genoeg achter dat we het over de gebroeders Speelman & Speelman hadden.

Die met dat hoedje (Daan)
In eerste instantie was het hoedje bedoeld om zijn beginnende kaalheid te camoufleren, nu is het niet meer van zijn hoofd weg te denken. Daan wordt voortaan herkend aan zijn hoedje. Hij wordt vrolijk als hij zingt, dat heeft hij al van jongs af aan. Hij is de meest rebelse van de twee en gaat altijd de andere kant op. Hij is niet per se tegendraads, maar wel altijd op zoek naar avontuur.

Die op de piano (Joost)
Joost eindigt als een grijze, oude krullenbol achter zijn piano. Joost is druk, heel druk. Hij praat graag en veel en stuitert, terwijl hij dit doet, door de hele kamer heen. Zodra hij achter zijn piano duikt wordt hij gelukkig weer wat rustiger. Hun liedjes ontstaan, heel toepasselijk, ook altijd met de piano. Soms eerst een tekst en soms eerst een melodie.

Lach het weg W-21-2-Speelman en Speelman - Lach het weg (c) Curly and Straight
“Alleen muziek en humor kunnen ons redden”, is het standpunt van de gebroeders Speelman en Speelman. In hun jeugd hadden ze al moeite om bij kleurplaten binnen de lijntjes te kleuren. En dat is nog steeds zo. Nu ze ouder worden, beseffen ze dat het niets uitmaakt of je wel of niet binnen de lijntjes blijft. Want als je van het pad afgaat dan zie je veel meer!

Benieuwd naar meer over het nieuwe seizoen? Houd dan zeker Facebook in de gaten! Like de pagina op https://www.facebook.com/theaterspeelhuis

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .