3e hint van het nieuwe seizoen..

Speelman & Speelman en The Kik waren de eerste twee namen die wij u prijs gaven van het nieuwe seizoen. De 3e hint stond eergisteren op onze Facebook pagina. Kon u de link leggen tussen de afbeelding en de entertainer die komend seizoen in ons theater staat? muhammad_ali_579725

Op de afbeelding staat de wereldberoemde bokser, Muhammed Ali. Zijn achternaam is de voornaam van de rapper, entertainer, TV-persoonlijkheid en theatermaker Ali B! Waarmee de 3e artiest van het nieuwe seizoen bekend is gemaakt… Ali B komt op 9 april 2016 naar ons Theater met de voorstelling ‘Je suis ali’.

Homo’s vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot
tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet
prediken. Nederlanders vinden dat hij de Marokkaanse jeugd
moet aanspreken en boze Marokkanen vinden hem een kaaskop.
Wat hij daar zelf over te zeggen heeft? Dat wordt duidelijk in
‘Je suis Ali’.

je-suis-ali

Bent u benieuwd naar het gehele programma? Houd Facebook en Twitter in de gaten, over een kleine week komt het gehele programma namelijk online! Vanaf dat moment kun u alvast rustig rond kijken en uw verlanglijstje opstellen. Vanaf 18 mei 11:00 uur starten we de verkoop.

Ondertussen gaat het reguliere seizoen gewoon door en valt er nog genoeg te genieten. Wat dacht u van Boer wil betere vrouw en Top 40 live aanstaand weekend? We hopen u dan ook snel te mogen ontmoeten in ons theater.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .