Vierde hint van het nieuwe seizoen

Het is nog even wachten totdat de brochure van het nieuwe seizoen uitkomt. Maar dat wachten wordt straks beloond, er komt namelijk heel wat moois ricJonhting Helmond. Gisteren stond een vierde hint op onze Facebookpagina. Sommigen van u had meteen door van wie deze sprekende ogen zijn. Inderdaad,in het komende seizoen mogen we Jon van Eerd verwelkomen!

Hij komt het beste medicijn tegen sleur brengen. Een remedie tegen getob, chagrijn en drama. Mogelijke bijwerkingen: buikpijn (van het lachen) en/of blauwe plekken op het bovenbeen (van de buurman die u maar bleef slaan).

Harrie Babba
In de voorstelling Harrie Babba krijgt Harrie Vermeulen het moeilijk wanneer hij als geest uit de fles moet gehoorzamen aan elke willekeurige gek die hem tevoorschijn haalt. Maar Harrie zou Harrie niet zijn als hij iedereen om hem heen tot grote wanhoop drijft wanneHarrieBabba-A4.indder hij het als vanouds weer helemaal in de soep laat lopen.

Jon van Eerd slingert zijn medespelers en zijn publiek op zijn eigen, unieke manier door een wirwar van dolkomische verwikkelingen, gierende kapriolen en hilarische misverstanden.

Benieuwd naar wie we nog meer mogen verwelkomen in het nieuwe seizoen? Houd dan de Facebookpagina en website goed in de gaten!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .