Helmonds talent

De komende weken is er in ons theater ruimte voor Helmonds talent. En dat er veel talent in Helmond rond loopt, dat blijkt wel. We kunnen er met gemak een aantal avonden mee vullen. En dat doen we dus ook.

Afwisseling
We beginnen dit weekeinde met De grote Kunstkwartier Applausshow. Dit wordt een avond vol afwisseling. Er staat jong talent op het podium maar er is ook ruimte voor de oude rotten. Er zal gezongen worden en gedanst, er wordt gedicht, muziek gemaakt en toneel gespeeld. Er zijn koren en  er zijn bandjes maar er zijn ook solisten. Dus als je van afwisseling houdt, kom dat vooral kijken.

Vrijheid
Zondag gaan we de vrijheid vieren met het Helmonds Muziek Corps en mannenkoor Lambardi. Ook het jeugdkoor van het Kunstkwartier en violiste Lisalotte Gerards zullen aan deze middag meewerken. Dus ook hier is weer ruimte voor zowel het jonge talent als voor de oude rot.

Peter PanFeatured image
Over een paar weken, op 20 en 21 juni hebben we dan nog een heel bijzondere voorstelling met heel bijzondere acteurs. Podium W presenteert dan Peter Pan de musical. Een groep enthousiaste jongeren laat u hun interpretatie zien van dit bekende verhaal. En na afloop kunt u dan ook nog genieten van heerlijke brownies van Brownies en Downies.

Zonder ons
Genoeg redenen dus om de komende tijd toch nog een keer een bezoekje te brengen aan ons theater, voordat de zomervakantie echt begint. Want dan zult u het enige tijd zonder ons moeten doen.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .