We dansen het seizoen uit

Voor de zomervakantie echt begint zijn er nog vier mogelijkheden om ons theater van de binnenkant te bekijken en tegelijkertijd te genieten van muziek of dans. Daarna zult u moeten wachten tot de voorstellingen in september. Daar zitten natuurlijk weer pareltje tussen maar daar zal ik u tegen die tijd wel weer van op de hoogte brengen.

Concert
Op woensdag 24 juni hebben we een heel speciale voorstelling. Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia en de philharmonie zuidnederland gaan dan een bijzondere samenwerking aan. De philharmonie heeft acht harmonie- en fanfareverenigingen uitgekozen om samen een concert mee te geven en KSH is er daar een van. En deze avond zullen ze gezamenlijk een aantal mooie klassieke werken ten gehore brengen.

Plezier
Vervolgens zullen op zaterdag de dansers van Balletstudio AnFeatured imagek de Voogd hun uiterste best gaan doen om u een geweldige avond te bezorgen. Van de allerjongste deelnemers tot de gevorderden, en van klassiek ballet tot streetdance,u zult het allemaal langs zien komen en het plezier in dans zal er vanaf spatten. En op zondagmiddag wordt het allemaal weer net zo enthousiast over gedaan.

Flowtje
Een kleine week later, op vrjdagavond, hebben we nog meer dans en wederom een mooie samenwerking. Dansstudio Basic Flow en balletstudio Marie-Louise hebben samen een voorstelling gemaakt over Flowtje die een mooi kistje cadeau krijgt maar daar zitten helaas geen sleutels bij en daar moet dus naar gezocht gaan worden.

Passie
Bij al deze voorstellingen zullen vast heel veel familieleden en vrienden van de musici en dansers in de zaal zitten, en zo hoort dat ook, want hoe vaak gebeurt het dat je nichtje of je oom in een theater op het podium staat? Maar dat betekent natuurlijk niet dat je familielid moet zijn om naar deze voorstellingen te komen. Want als deze talenten hebben wekenlang, zo niet het hele jaar gerepeteerd, gedanst, gemusiceerd om deze voorstellingen mogelijk te maken en die inzet, de passie, die zal zeker van het podium afstralen.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .