Hartverwarmend

De dagen worden weer zichtbaar korter en het zomerzonnetje heeft steeds meer moeite om ons voldoende te verwarmen en dus zijn we aanbeland in die periode van het jaar dat we warmte niet meer zo makkelijk buiten kunnen vinden.
Gelukkig hebben we ons mooie theater. Met de sfeervolle verlichting in de foyer heb je het al naar je zin nog voor de voorstelling is begonnen. En met een lekker warm kopje thee of koffie erbij komt het dan helemaal goed.

Sneller kloppen
En dan hebben we nog allerlei voorstellingen de komende tijd waar je het zeker warm van gaat krijgen. Zaterdag komen Frédérique Spigt en Annet Malherbe hartverwarmende songs van Elvis Presley vertolken in het programma Elvis never left the building. En woensdag laat Johnny De Mol vast een aantal harten sneller kloppen wanneer hij samen met Johanna ter Steege het nieuwe stuk De Gelukkigste Dag komt spelen.

De Bourgondische Belgen III-  De  beste stand-up van Vlaamse bodem (onbekend)

Stijging van de temperatuur
Bij de Bourgondische Belgen wordt volgende week vrijdag als het goed is heel veel gelachen en er wordt zelfs gekookt op het podium, dus dat zorgt sowieso voor een stijging van de temperatuur. Huub Stapel komt nog eens vertellen hoe het nu zit met de verschillen tussen man en vrouw en zal daarbij ook melancholische liedjes ten gehore brengen en ook Lenny Kuhr  komt met haar liedjes een mooi persoonlijk verhaal vertellen.

Vastklampen
Daarna komt T.R.A.S.H. nog met een dansvoorstelling over vastklampen en loslaten en werkt daarbij samen met DAAU (Die Anarchistische Abentunterhaltung) en die zelfde week komen Luc. John en Maarten nog een keer extra Achterom. En dan heb ik nog niet eens alle voorstellingen van de komende weken benoemd.

Mocht u nog geen kaartjes hebben gekocht dan kan dat natuurlijk nog via onze website. U bent dus weer van harte welkom in ons theater en we hopen u dan ook dit seizoen weer te mogen begroeten.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .