Herfstvakantie

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het al weer herfstvakantie. Een fijne week zonder school waarin niets hoeft en alles mag. Als het weer mooi genoeg is kun je nog lekker buiten spelen met vriendjes of vriendinnetjes. Voetballen op het plein, of klimmen op het klimrek. De hele dag, tot dat je honger krijgt en weer naar huis wil.

Boswandeling
Het is natuurlijk ook heerlijk om een mooie boswandeling te maken. Om te genieten van de kleuren van de bladeren in het bos. Om samen met de hond te rennen door de bergen afgevallen bladeren. En dan op een mooie open plek picknicken met lekkere broodjes en warme chocomelk. En daarna allerlei mooie bladeren en eikeltjes verzamelen om daar thuis mee te gaan knutselen.

Tovertuin
Maar het is ook heel leuk om een middag naar het theater te komen. Want we hebben heel erg leuk bezoek tijdens de herfstvakantie. Dinsdag komen Woezel en Pip om allemaal vriendjes te maken in de tovertuin. En de Buurpoes tante Perenboom en de zingende Tulpjes komen ook mee. Dat wordt dus een heel gezellige middag. En wie weet kun je na afloop nog even knuffelen met Woezel en Pip.

cq5dam.web.384.614Speurtocht
En vanmiddag (woensdag) kun je  ook nog naar de bibliotheek aan de Watermolenwal. Het begint om 15.00u. Dan wordt er eerst voorgelezen en daarna kun je meedoen met de Woezel en Pip speurtocht.

Rapunzel
Donderdag komt Rapunzel naar ons theater. De mooie prinses met de lange blonde haren wordt ontvoerd en ze wordt opgesloten in een hoge toren. Zou er iemand zijn die haar kan redden?
Als je verkleed naar het theater komt, kun je meedoen met de Sprookjesmodeshow. Daar zijn mooie prijzen mee te winnen. En na afloop kun je Rapunzel en de andere ontmoeten en ook nog even dansen tijdens het Prinsen- en Prinsessenbal.

Ik wens jullie een heel fijne herfstvakantie toe en wie weet zien we elkaar in het theater.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .