Vakantietijd

De feestdagen komen er weer aan en voor veel mensen betekent dat ook dat er een korte vakantie in het verschiet ligt. Een aantal dagen zullen zeer waarschijnlijk besteed gaan worden aan gezellig samenzijn met vrienden en familie maar mocht u nog een aantal lege avonden of middagen in uw agenda hebben staan dan kunt u nog terecht bij een aantal mooie voorstellingen.

CV9yv-CWEAQJ11aHolland Baroque
Op zondag 20 december kunt u  om 15.00u genieten van het kerstconcert van Holland Baroque met Vox Luminis. Zij zullen werken ten gehore brengen van Andreas Hammerschmidt, Franz Tunder, Johann Joseph Fux en tijdgenoten. En om 14:15u is er een inleiding door Michel Khalifa, docent muziekgeschiedenis aan het conservatorium van Amsterdam.

Toon Hermans
Woensdag 23 december kunt u om 20.15 komen genieten van bekende en onbekende liedjes van Toon Hermans. Zijn zoon Maurice zal daarbij anekdotes vertellen over het leven van zijn vader. Een mooie gelegenheid om Toon beter te leren kennen.

Oudejaarsconference
De oudejaarsconference van Joop Vos op 29 december is al uitverkocht, maar voor de 30ste zijn er wel nog kaarten. En het mooie van déze conference is dat er aandacht is voor wat er in Helmond allemaal gebeurd is in het afgelopen jaar. En dat zal in de conferences die op tv te zien zullen zijn niet het geval zijn.

Nog meer
En dat is nog niet eens alles. Wat er nog meer te zien is kunt u natuurlijk op de site vinden en daar kunt u ook meteen de kaarten bestellen. En na de vakantie is er ook nog van alles te zien en te horen maar dan is ook mijn vakantie weer voorbij en dan zal ik daar vast en zeker nog het een en ander over schrijven.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .