Nog even geduld

De afgelopen maanden is er weer hard gewerkt aan het programma voor volgend seizoen. En nu is de lijst klaar. En hij is weer mooi geworden. Maar met alleen een mooie lijst zijn we er nog niet. Als we op onze website alleen maar een lijstje met namen en data zouden plaatsen en diezelfde lijst op een A-viertje bij u thuis zouden bezorgen, zou u daar waarschijnlijk niet heel erg blij van worden.

Verrassend
U wilt graag een foto bij de naam van de artiesten en gezelschappen en een stukje tekst zodat u een beetje een idee krijgt wat u kunt verwachten. Wij willen dat trouwens ook graag want dan is de kans veel groter dat u ervoor kiest naar een voorstelling te komen van een artiest die u misschien nog niet kent. En dat zouden wij dan weer erg leuk vinden. Dat we u een verrassend leuke avond of middag kunnen bezorgen.programmaboekje

Voorstellingen
En dus wordt er op dit moment hard gewerkt aan het nieuwe programmaboekje. Van artiesten en impresariaten krijgen wij mooie foto’s en teksten aangeleverd. Wij kijken of we daar tevreden over zijn en sturen dat dan vervolgens weer naar de vormgever. Die maakt er dan een mooi en overzichtelijk geheel van waarin alle voorstellingen in de juiste volgorde te vinden zijn.

Kloppen
Vervolgens gaan wij weer checken of er nog fouten in teksten staan, of er niet per ongeluk woensdag 8 november staat terwijl dat 9 november moet zijn , of alle namen van de artiesten wel goed gespeld zijn en of alle aanvangstijden kloppen. Want het is natuurlijk niet handig als u hier al ’s middags staat terwijl de voorstelling ’s avonds pas begint. Of erger nog, andersom…

Tevreden
En als we dan helemaal tevreden zijn en denken dat we geen enkele fout meer over het hoofd hebben gezien dan gaat alles naar de drukker die dan zorgt dat alles in handzaam formaat en op mooi papier bij u op de deurmat terecht kan komen. Of op de garderobebalie in ons theater zodat u het programmaboekje mee naar huis kunt nemen.

Website
Tegelijkertijd zijn we ook al aan de slag om alle informatie op de website te plaatsen. Ook daar moeten alle foto’s bij de juiste voorstellingen geplaatst worden en willen we graag dat alle informatie klopt. Zodat u weer met een paar klikken de kaarten van uw favoriete voorstelling kunt bestellen. Want we willen u natuurlijk ook komend jaar alle gemakken van de website blijven bieden.

Nog even geduld dus en dan kunt u zich weer gaan verheugen op alle mooie avonden en middagen die volgend jaar gepland staan.

 

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .