Ashton Brothers – Enfants Terribles

Eeuwenlang werden de best bewaarde geheimen van circusfamilies uit de hele wereld zorgvuldig van generatie op generatie doorgegeven. Totdat ze terechtkwamen bij de grootste kinderen van de theaterwereld: de Ashton Brothers. Die smolten op geheel eigen wijze de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers om tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en regelrechte tovenarij. Zoals alleen Pim Muda, Joost Spijkers en Friso van Vemde dat kunnen. Dus zin in een flinke dosis adrenaline, een goede scheut spanning en een toefje betovering? Welkom bij de splinternieuwe show van de Ashton Brothers.

Woensdag 18 januari 2017 | 20u15 & Donderdag 19 januari 2017 | 20u15
Genre: Cabaret
Entreebedrag: 28,00

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .