Frans van Deursen en Mirjam van Hengel – De vogel in mijn borst

Een ontroerende, muzikale en poëtische reis door leven en werk van Leo Vroman.

Na de dood van dichter Leo Vroman (1915-2014) vroeg zanger Frans van Deursen een uitgelezen gezelschap muzikanten om een selectie uit Vromans werk op muziek te zetten. In 2015 verscheen daarvan de prachtige cd ‘De Vogel in mijn Borst’. Samen met de onweerstaanbare biografie ‘Hoe mooi alles’ , van Vromans-biografe Mirjam van Hengel, vormt dit een fraai eerbetoon aan de ontroerende liefdesgeschiedenis van Leo en Tineke Vroman. Van Hengel en Van Deursen, maken vanavond met het publiek een poëtische reis door Vromans’ leven en dompelen u onder in ontroerende verhalen, wonderschone gedichten en mooie muziek.

Dinsdag 7 februari 2017 | 20u15
Genre: Muziek
Entreebedrag: 21,00

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .