De kaartverkoop is begonnen!

Zaterdag 14 mei was het zo ver. Na een paar weken bladeren door het boekje of scrollen en klikken op de site was er een voorkeurslijstje. Vrienden werden gebeld om te vragen of ze meewilden en –konden op die ene avond, het budget was vastgesteld en hier en daar werden moeilijke beslissingen genomen. En toen was de uiteindelijke lijst klaar.

Bonbons
Er waren een paar mogelijkheden. Er kontwitterrij gebeld worden, er was een wachtrij op het internet maar het meest gezellig was het om lang te komen. Tenzij je thuis ook allerlei leuke mensen had uitgenodigd, inclusief een leuke singer-songwriter. En dat er thuis ook ballonnen, bonbons en bitterballen waren.

Piaggio
Op de markt was het ook gezellig. Daar werd met de Piaggio een minifeestje gecreëerd en de programmaboekjes werden er uitgedeeld. En als je dan wat leuks tegenkwam in dat boekje kon je natuurlijk meteen even doorlopen naar het theater en daar aansluiten in de rij. Dat hebben verschillende mensen ook gedaan en daar zijn we erg blij mee.

Niet meer twijfelen
Mocht dit nou allemaal aan u voorbij zijn gegaan, dan is er nog geen man overboord want alleen André Kuipers is al uitverkocht, maar die was dan ook al een tijd geleden in de voorverkoop gegaan. Voor Theo Maasen kun je je van 20 tot en met 22 juni nog inschrijven voor de loting en voor alle andere voorstellingen zijn nog kaartjes te krijgen al moet je voor een aantal voorstellingen niet al te lang meer twijfelen want daar gaat het snel.

Bitterballen
De topper bij Klein Spelen is Eva Crutzen. Daar zijn inmiddels al extra plaatsen voor vrijgegeven. En wat betreft de grotere voorstellingen zijn voor Rob Scheepers, Lenette van Dongen, Dire Strats en Wim Helsen een groot deel van de kaarten al verkocht. Mocht je daar nog naar toe willen, haast je dan richting kassa, pak de telefoon op of bestel kaarten via de site. De bitterballen moet je dan zelf maar even verzorgen.bestel

 

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .