Het nieuwe seizoen

We zijn al weer druk bezig met dit nieuwe seizoen. De eerste voorstellingen zijn al weer geweest, de eerste artiesten zijn al weer met een tevreden gevoel huiswaarts gekeerd, we hebben al weer aardig wat bezoekers mogen ontvangen, en de computers op kantoor draaien weer op volle toeren. We hebben er zin in .

Bijzonder
Het wordt namelijk een heel bijzonder seizoen. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben stoppen we dit seizoen wat eerder dan gebruikelijk. De laatste voorstelling is al op 30 april. En toch hebben we ongeveer evenveel voorstellingen als in andere jaren. Het wordt dus vooral een wat drukker seizoen.

20160922_130751542_iosMoois
Ik hoop jullie dan ook de komende maanden weer veel te kunnen gaan vertellen over al het moois dat jullie kunnen gaan zien in ons theater óf in de Cacaofabriek. Want ook daar hebben we een aantal mooie voorstellingen geprogrammeerd waarbij we het idee hebben dat die daar beter tot hun recht komen. De kaartjes voor die voorstellingen kunt u overigens gewoon bij onze kassa kopen, of natuurlijk via onze website.

Veranderingen
En behalve al die mooie voorstellingen staat dit seizoen ook in het teken van de verbouwingen. De steigers stonden al een tijdje om de kerk heen, maar als alles volgens de planning gaat, zullen er binnenkort wat grotere veranderingen op stapel staan. Binnen in het theater zal in eerste instantie nog niet zo heel veel veranderen, maar toch zult u wel al het een en ander gaan merken. Via deze blog wil ik u daar ook zo veel mogelijk van op de hoogte houden.

Plezier
Genoeg te beleven en te beschrijven dus de komende tijd. En dat laatste doe ik natuurlijk weer met heel veel plezier. Ik wens u evenveel leesplezier toe dit seizoen en ik hoop u weer tegen te komen in ons steeds mooier wordende theater.

 
Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .