Verbouwing (1)

Het was u vast al opgevallen dat de bomen op het plein voor het theater gekapt zijn. En misschien had u ook al gemerkt dat ze zich niet zomaar gewonnen geven en dat er inmiddels weer een soort van struiken voor in de plaats gekomen zijn. Ze zullen uiteindelijk toch het onderspit moeten delven maar er komt natuurlijk wel iets heel moois voor in de plaats.

School20160922_125944591_ios_edited
Ook het speeltoestel is verdwenen en speeltoestellen groeien wat minder makkelijk terug. Dat toestel was eigenlijk nog onderdeel van de school, en ook de school zal er binnenkort aan moeten geloven. De sloop gaat nu echt beginnen. Hoeveel er gesloopt gaat worden zal binnenkort duidelijk gaan worden, maar een groot deel van de school gaat sowieso verdwijnen.

Kantoren
Voor een aantal van ons betekent het dat we gaan verhuizen. Uiteindelijk gaan de kantoren naar de pastorie maar zolang die nog niet klaar is, zijn we te vinden in de Cacaofabriek. U zult daar als bezoeker waarschijnlijk niet heel veel van gaan merken want we werken natuurlijk even hard door, maar mocht u nu een bosje bloemen willen bezorgen bij de mensen die er achter de schermen zo veel voor doen om u een fijne avond te bezorgen, dan kan dat vanaf 7 oktober dus bij de Cacaofabriek.

Inleidingen
Wat u wel zult gaan merken is dat de inleidingen niet meer in de school zullen gaan plaatsvinden. Vanaf 12 oktober houden we die in de Scalazaal. De ingang van de Scalazaal vind u aan de Steenweg. Het is dus een klein stukje verder lopen van de inleiding naar de theaterzaal maar daar houden we natuurlijk rekening mee zodat u mooi op tijd in de zaal kunt plaatsnemen.

Verderop in het jaar zullen er nog meer dingen gaan veranderen vanwege de verbouwing en zodra daar meer duidelijkheid over komt houd ik u daar natuurlijk van op de hoogte.

 

Sigrid C. Degener

 

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .