De Keuze (1)

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven voor deze blog. Dat doe ik met veel plezier en ik vertel graag over voorstellingen waar ik benieuwd naar ben. Maar ik heb natuurlijk ook collega’s en die werken met veel plezier in het theater. Vandaar dat ik een aantal collega’s heb gevraagd welke voorstellingen zij dit jaar graag zouden willen zien.

20160714_135617091_ios_edited

Naam: Maudy
Functie: Horeca
Ik ga zeker naar: 3JS Kerst – Acoustic Christmas
14 december

Ik zag de 3JS voor het eerst in het voorprogramma van Jan Smit en toen ze voor het eerst met een eigen theatertour kwamen ben ik daar ook naar toe gegaan. Dat was een jaar of zeven geleden in het oude Speelhuis. Vanaf die tijd ben ik regelmatig naar de theatertours van de 3JS gegaan. Hun muziek is herkenbaar maar ze weten hun bezoekers (fans) iedere keer toch weer te verrassen!!

Dit keer komen ze met Acoustic Christmas met liedjes van o.a. Elvis Presley en Frank Sinatra. Dat is heel wat anders dan hun eigen repertoire maar ik kijk er erg naar uit.

Sinds is werkzaam ben in de horeca in het theater zijn er meer voorstellingen die mij aanspreken. Mijn tip behalve de 3JS is dan ook: Laat je eens verrassen door hét aanbod in “Theater Speelhuis”.

driejsweb-1024x576

bestel

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Techniek. Bookmark de permalink .