Verbouwing (2)

Niets is zo veranderlijk als het weer. Behalve de omgeving van ons theater dan. Je hoeft maar even je blik weg te draaien en er is al weer een stuk van de Mariaschool verdwenen. En er staat nog heel wat op stapel. In januari gaat echt begonnen worden met de bouw, en tot die tijd wordt de grond rondom het theater daarvoor klaar gemaakt.

Dat houdt in dat er nu al heel veel hekken rondom het theater staan en dat het theater vanaf de Kromme Steenweg niet meer bereikbaar is. We hebben onze ingang verplaatst naar de Wilhelminalaan. En dat blijft zo tot het eind van dit seizoen. Om daar te komen kunt u het best omlopen via de Steenweg.

IMG_3897.JPGNou begrijp we dat niet al onze geliefde bezoekers zo bekend zijn in Helmond dat ze aan bovenstaande informatie genoeg hebben. Vandaar dat we een groot rood bord bij de oude ingang hebben gezet en wat kleinere rode borden met een voetganger en het speelhuislogo op de hoeken van de straten. Als u deze borden volgt, komt u vanzelf bij de ingang.

Parkeren kan natuurlijk nog steeds in de Boscotondo en ook daar vindt u onze rode omleidingsborden al.

Mocht u nu een route op uw smartphone willen hebben tijdens het wandelen, of u wilt iemand die slecht ter been is afzetten bij de ingang,  dan is het aan te raden om als adres Wilhelminalaan 20 in te voeren. Dat is het oude adres van de gymzaal en dat is het dichtst bij onze nieuwe ingang. En via deze ingang hopen we u natuurlijk nog vaak te mogen verwelkomen dit seizoen.

Sigrid C. Degener

img_3896

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Het gebouw. Bookmark de permalink .