Helmondse feestdagen

De langste nacht hebben we weer gehad, wat betekent dat de dagen weer wat langer worden. En voor we het in de gaten hebben komt het nieuwe jaar al weer om de hoek kijken. Dan gaan we langzaamaan ook echt merken dat de dagen wat langer worden, dat het net even wat minder donker is bij het opstaan en dat het pas schemert op het moment dat we vanuit ons werk naar huis gaan.

Inmiddels zitten we midden in de feestdagen. Hopelijk heeft us de eerste Kerstdag en zult u de andere feestdagen allemaal in goede gezondheid doorbrengen met vrienden of familie. Of wanneer u geen zin in hebt in de verplichte sociale momenten, lekker thuis op de bank of op een andere fijne plek. Als u het maar naar uw zin heeft.

img_3931

Voor ons is het de tijd van het verhaal van de Knaal waarvoor u als het goed is uw kaartjes al in huis hebt. Zo niet, dan kunt u nog op een wachtlijst geplaatst worden en hopen op een Kerstwonder. En mocht het niet meet lukken om kaarten te bemachtigen, dan kunt u ook altijd nog naar de oudejaarsconference van Joop Vos in de Cacaofabriek.

En deze twee Helmondse theaterweken zijn voor iedereen vast en zeker een mooie opmaat naar de rest van ons theaterseizoen. Want al duurt het seizoen wat minder lang dan u van ons gewend bent, er staat u nog heel wat moois te wachten in 2017.

Ik wens u dan ook namens mijzelf en mijn collega’s heel fijne feestdagen toe en een heel mooi 2017 en we zien u graag tijdens deze periode en natuurlijk ook daarna graag in ons theater waar we hopen dat we de donkere dagen voor u wat lichter kunnen maken.

Sigrid C. Degener

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Publiciteit, Techniek. Bookmark de permalink .