De Keuze (3)

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven voor deze blog. Dat doe ik met veel plezier en ik vertel graag over voorstellingen waar ik benieuwd naar ben. Maar ik heb natuurlijk ook collega’s en die werken met veel plezier in het theater. Vandaar dat ik een aantal collega’s heb gevraagd welke voorstellingen zij dit jaar graag zouden willen zien.

margot-verkuyl-ouvreuse-speelhuis_edited_edited

 

Naam: Margot Verkuyl
Functie: Ouvreuse
Ik ga zeker naar: Storioni Festival
25 januari

 

 

Het is elk jaar weer genieten met het Storioni Trio. De passie, de creativiteit, het samenspel met de gasten die ze meenemen. Dat leidt elk jaar weer tot iets boeiends en moois. Ik ontdekte ze drie jaar geleden per toeval omdat ik als ouvreuse was ingedeeld bij de voorstelling en ik was meteen verkocht. Vorig jaar ben ik zelfs ook nog naar Eindhoven geweest. Dit mag je dus niet missen, de sfeer en de kwaliteit elk jaar opnieuw.

mikeroelofseen-683x1024

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .