De keuze (4)

Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven voor deze blog. Dat doe ik met veel plezier en ik vertel graag over voorstellingen waar ik benieuwd naar ben. Maar ik heb natuurlijk ook collega’s en die werken met veel plezier in het theater. Vandaar dat ik een aantal collega’s heb gevraagd welke voorstellingen zij dit jaar graag zouden willen zien.

Nneka Odigive Gomez

 

 

Naam: Nneka Odigwe Gomez
Functie: Stagiaire marketing en communicatie
Ik ga zeker naar: Jochen Otten, 15 maart

 

 

Een voorstelling van Jochen Otten heb ik nog nooit gezien, natuurlijk ken ik hem wel van het programma Sluipschutters maar dat is natuurlijk acteren met drie andere geweldige comedians. Op het podium zal hij vast anders zijn. Wat meer zich zelf. Een rasechte Brabander, daar verwacht je natuurlijk ook wat Brabants humor bij. Maar dan dat heel Nederland er van kan genieten. In mijn beleving zijn de sketches droog, maar droog genoeg dat ik er toch om kan lachen. Dan wordt dit toch de eerste voorstelling die ik wil meepikken, nu nog iemand vinden die mee wil! Tot dan!

jochenotten

 

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Programma. Bookmark de permalink .